Telephely: 5700 Gyula, Henyei Miklós út 19.
Menu
szabadtéri játékok, kültéri játékok, csúszda, kerti játékok
x
Tisztelt Látogató! Köszöntjük Önt a honlapunkon!

HÍREINK:

Várjuk Önöket  a "Gyulai Virágok Fesztiválja" virágvásáron,
2017. május 13-14-én!
A virágvásár helyszíne: Gyula, Béke sgt. (Jókai u. és Árpád u. közötti szakasz)

A Vizo-Épker Békés megyében az általános építőipari tevékenység mellett közel 10 éve magán- és közcélú játszótéri játékok, játékalkatrészek és kiegészítők gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. Célunk, hogy játékainkon keresztül minél több, környezetünkben élő gyermekkel megismertessük a mozgás örömét. Az általunk forgalmazott termékek jó minőségűek, közületeknek szánt termékeink mindegyike megfelel a szabványi követelményeknek, megfelelőségi tanúsítvánnyal együtt adjuk át vevőinknek.

A kor szellemének megfelelően mostantól a megújult honlapunkon keresztül is szeretnénk elérni megrendelőinket. Termékeink jelenleg katalógus formájában tekinthetőek meg. Amennyiben kínálatunkban valamely eszköz felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra lenne szüksége, kérjük bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken!

Békés megye területén teljes körű szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére, szabadtéri játékok, kültéri játékok, kerti bútor gyártás, területén. Cégünk vállalja komplett játszóterek tervezését és kiépítését a helyszíni felméréstől, a megfelelő játékok kiválasztásán át, egészen a telepítésig, magában foglalva az ütéscsillapító felület kialakítását és a használatba vételt megelőző felülvizsgálat lebonyolítását is.